Milieu

Certificering

Branchevereniging Netex kent een eigen certificeringstraject. Hiermee wordt getracht een gegarandeerd niveau uit te spreken richting klanten. Bedrijven met een Netex milieu- en/of kwaliteitscertificaat zijn vooruitstrevende bedrijven die aan strenge voorwaarden en normen voldoen. Ieder bedrijf wordt ook 3-jaarlijks opnieuw gecertificeerd om de gepretendeerde kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

naamloosEen milieugecertificeerde textielreiniger wordt intensief gecontroleerd door een extern, onafhankelijk bureau, die allerlei metingen en onderzoeken verricht. Zo wordt gekeken of de textielreiniger volgens strikte regels/normen en milieubewust functioneert. Daarnaast worden ook de werkplek en installaties beoordeeld op juiste handhaving en inrichting.

naamloosHet kwaliteitscertificaat is een toevoeging op het milieucertificaat. Het kwaliteitscertificaat zegt iets over het niveau van de algemene bedrijfsvoering en uitoefening hiervan. Een milieu- en kwaliteitsgecertificeerde textielreiniger geeft u het vertrouwen dat u te maken heeft met een zeer professionele en duurzame textielreiniger die gegarandeerde en gecontroleerde kwaliteit aflevert. Het kwaliteitscertificaat is ontwikkeld in samenwerking met onder andere het Hoofdbedrijfsschap Ambachten.

Gordijnenreinigers.nl is in het bezit vanalle bovengenoemde certificaten.

© Copyright 2014 Gordijnenreinigen.nl

Webdevelopment by Landstra & de Groot webdesign