Werkwijze

Gordijnen en vitrages houden per definitie stof vast. 
Periodieke reiniging is dan ook van essentieel belang voor een gezonde leefomgeving. Tevens verlengt het de levensduur van uw kostbare gordijnen.      

        

Wat vragen wij van u!

  • Uw verwijdert thuis de haakjes en of loodjes uit uw gordijn of vitrage.

  • U verpakt de gordijnen of vitrages in een stevige doos.

U kunt kiezen uit twee manieren van aanleveren:


  • U verstuurt de gordijnen zelf via eigen bezorger of Post.nl. U krijgt  uw verzendkosten* als korting op uw totaalprijs.

  • U laat ons  het vervoer regelen en wij spreken met u af wanneer de vervoerder de gordijnen bij u thuis komt halen.

Controle

Bij binnenkomst worden de gordijnen geïnspecteerd op kwaliteit, beschadigingen en/of verkleuringen.Daarna worden ze door ons gemeten om te kijken of de maten overeenkomen met de door u opgegeven maten. Mochten er grote verschillen inzitten, wordt er contact met u opgenomen.Hierna gaan wij kijken wat voor uw gordijnen het optimale reinigingsproces is om het resultaat zo mooi mogelijk te laten zijn. Uiteraard gebeurd dit op een milieuvriendelijke manier.

Eindinspectie

Na reiniging worden uw gordijnen geïnspecteerd en nagemeten, en indien nodig weer op lengte gebracht. De gordijnen worden terugbezorgd.

Betalingen en verzendkosten

Orders boven € 120,-- kunt u kosteloos naar ons verzenden, voor orders *beneden  €120,- brengen wij €17,- aan verzendkosten in rekening! 

Bij aflevering door de vervoerder gaat de betaling via overschrijving per bank. Uw betaling moet voor aflevering van de gordijnen bij ons binnen zijn. Wanneer de chauffeur van Gordijnenreinigen uw gordijnen af komt leveren, dient u contant met hem af te rekenen.

© Copyright 2014 Gordijnenreinigen.nl

Webdevelopment by Landstra & de Groot webdesign